2012-12-21 14:55:07• hírek • Kocsis Zoltán

A sajtó munkatársait köszöntötték a város és a prefektúra vezetői

Már csak hármat kell aludnunk és itt van a kereszténység egyik legnagyobb ünnepe, a karácsony. A szeretet ünnepe rányomta a bélyegét a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal valamint a Szatmár Megyei Prefektúra által tartott pénteki két sajtótájékoztatóra is.

Kronológiai sorrendben haladva előbb Dorel Coica polgármester, Marcela Papici és Radu Roca alpolgármesterek valamint Dan Babut városmenedzser köszönte meg a sajtó munkatársainak egész éves munkáját, kívánván rajtunk keresztül minden egyes olvasónak kellemes karácsonyi ünnepeket.

„2012 egy jó év volt! Sok volt a munka és lesz jövőre is, amikorra sok jó tervünk van. A lakosság eleinte szkepticizmussal fogadott minket, ám úgy látom, kezd megváltozni a véleményük és egyre javul a megítélésünk", mondta Coica, aki elnézést kért a sajtótól és az olvasóktól is, amiért az első hónapokban kevésszer jelentek meg. „Az még az ismerkedés fázisa volt", tette hozzá.

A polgármester megismételte a csütörtök délután a városi tanácsülésen tett kijelentését, mely szerint jövőre, a kormány esetleges döntése ellenére, sem fognak emelkedni a helyi adók Szatmárnémetiben. Ismét elmondta azt is, hogy jövőre Szatmárnémetiben egyetlen ingyenes parkolójegyet sem ad ki a polgármesteri hivatal Közterület-fenntartó vállalata.

„A sajtó, munkájával, egyrészt állandóan ébren tartotta figyelmünket, másrészt pedig közvetített közöttük és a megye lakosai között." Ezek már Eugeniu Avram prefektus szavai voltak, aki Cristian Sasu alprefektus és Sorin Martin Veres kabinetfőnök társaságában köszöntötte a sajtó munkatársait, kívánván kellemes ünnepeket a megyei lakóinak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: